Hemmet

En god ljudmiljö i hemmet är minst lika viktigt!

Akustiska lösningar i hemmamiljöer är numera mycket vanligt. Många individer bor i lägenheter eller radhus där lyhördhet är ett stort problem. Kanske hindrar din bostadssituation dig från att utöva ditt musikintresse? Eller är du kanske en filmentusiast som vill kunna maximera din hemmabio-upplevelse? Vi har i sådana fall rätt lösning för dig!

Att montera ett stilrent undertak eller en snygg väggakustikskiva behöver inte kräva någon speciell lokaltyp utan fungerar utmärkt även i ”vanliga” hemmamiljöer. Att investera i en akustik lösning är ett bra sätt för att förbättra ljudproblem såsom höga ljudnivåer, ekon, efterklang samt lyhördhet (oavsett om det är dina grannar eller du själv som är den ljudalstrande källan).

Bygg dig den perfekta hemmabion, eller den ultimata musikstudion! Vi har alla de akustiska tillbehören – till bästa pris!

Dagens nya akustiska lösningar möjliggör för gemene man att enkelt skapa sin egen musikstudio eller hemmabio. I och med att montera ett ljudabsorberande och ljusreflekterande undertak i en svart kulör, likt vår akustikskiva Sombra, kommer du att maximera din filmupplevelse genom att minimera störande ekon och efterklang samtidigt som du tar bort irriterande ljusreflexer. Komplettera det svarta undertaket med snygga väggakustikskivor, antingen i form utav någon av våra redan färdiga modeller såsom Akusto Texona eller Akusto ONE, alternativt genom att själva designa en egen väggabsorbent genom att trycka upp valfri bild eller tryck på vår akustikskiva. Oavsett vad du väljer kommer resultatet att bli påtagligt förbättrat!

Vi tillgodoser även en speciell, korrosionsbeständig akustikskiva vid namn Hygiene Performance. Denna är avsedd för våtrum eller miljöer som kräver rengöring. Detta är ett utmärkt sätt skapa en god ljudmiljö i ditt hemmaspa samtidigt som du ger rummet ett rejält ansiktslyft. Konstruktionshöjden är enbart 40 millimeter och akustikskivorna är enkla att demontera, så att ovanliggande installationer hela tiden förblir lättåtkomliga.

Tycker man som hyresgäst eller fastighetsförvaltare att oljud och buller från trapphus är ett återkommande problem, så kan man enkelt åtgärda detta med att montera ett undertak. En populär lösning för dessa problem är att limma upp akustikskivor direkt emot ovanliggande valv, så att man på så vis uppnår en minimal konstruktionshöjd samtidigt som montagearbetet både blir enkelt och går fort att utföra.

I anslutning till samtliga av våra produkter tillgodoser vi dessutom utförliga monteringsanvisningar. Allt för att vi vill att bra ljudnivåer och god arbetshälsa skall vara tillgänglig för alla. Skulle du ha några frågor eller möjligtvis behöva hjälp med monteringen, tveka då inte att höra av dig till oss!

×