Entreprenad

Vi hjälper dig med monteringen

Undertaket.se erbjuder en fullständig entreprenad med avseende på akustiska lösningar. Undertaket.se är en del utav Akustikmontage i Borås AB. Under våra 34 år i byggnadsbranschen har vi specialiserat oss på att montera och leverera olika akustik- och bullerlösningar. Detta medför att vi tillskansat stor kompetens och långvarig erfarenhet av undertaksentreprenader samt servicearbeten. Vi utför projekt på marknadens alla förekommande undertakstyper och inget jobb är varken för stort eller för litet för våra duktiga montörer. Vår målsättning är att du som kund enkelt och smidigt skall kunna köpa högkvalitativa akustiska produkter, som vi sedan levererar i rätt tid och till rätt pris.

Akustikmontage i Borås AB har ett bra och nära samarbete med samtliga av de marknadsledande undertaksleverantörerna och vi arbetar enbart med beprövade och godkända kvalitetsprodukter. Våra kunder är många och sträcker sig från privatpersoner samt mindre bygg- och fastighetsföretag, hela vägen till riksbyggare såsom NCC, PEABSerneke och Skanska. Vi utför också frekvent arbeten åt kommuner och landsting, likaså hjälper vi restauranger, butiker, skolor, privata fastighetsägare och kontorsbaserade företag med att installera undertak, akustiktak och väggabsorbenter.

Skulle du och ditt byggnadsprojekt vara i behov av material och/eller montagehjälp så tveka inte att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert. Vi utför våra arbeten med garanti och arbetar efter mottot att allt skall finnas med i våra kalkyler och offerter i samband med upphandling. Entreprenaden kommer sedan att utföras på överenskommet sätt och på avtalad tid. Efter slutfört arbete är vi noga med att inte lämna kvar något restmaterial eller skräp, utan vi är måna om att hålla rent efter oss. Detta då vi eftersträvar att etablera en professionell affärsrelation som innebär nöjda och återkommande kunder.

För dig som är privatperson och bosatt i Västsverige

Önskar du hjälp med att montera de produkter som du inhandlat i vår webbshop? I sådana fall kan du boka in en av Akustikmontage i Borås AB’s montörer. Timpriset för detta är 550 kronor (inklusive moms). Arbetet berättigar till rotavdrag. ROT-avdraget ger dig som privatperson rätt till en skattereduktion med 30 procent av arbetskostnaden för reparationer, om- eller tillbyggnader och/eller underhåll av ditt småhus. Detta innebär att, ifall du har full avdragsrätt, enbart betalar 385 kr/timma (inklusive moms). ROT-avdraget för rotrenovering gäller arbeten som utförts från den 8 december 2008 och framåt. Med ROT-avdraget kan du spara upp till 50 000 kronor per år och individ. Du kan läsa mer på Rotavdrag.se samt Skatteverkets sida för ROT.

För anbud, offerter och förfrågningar var god kontakta oss via formuläret nedan alternativt maila eller ring oss.

Kontaktformulär:

  [gap height="15px"]

  Kontaktuppgifter:

  Telefon: 0765-62 77 35
  E-post: info@undertaket.se

  Besöksadress:

  Akustikmontage i Borås AB
  Europavägen 3
  51291 Sexdrega, Sverige

  Öppettider:

  Här på Undertaket.se är webbutiken öppen dygnet runt, alla dagar i veckan, året om. Dessutom finns det i den fysiska lagerbutiken möjlighet för köp av mindre kvantiteter än de hela förpackningar som erbjuds i webbshoppen, samt kostnadsfri avhämtning av beställda produkter. Öppettider för både lagerbutik samt kundtjänst är helgfria vardagar, måndag – fredag, klockan 08:00 – 16:00.