Skapa din egen akustiktavla

En akustiktavla är en ljudabsorbent med ett tryckt motiv, framtagen för montering på vägg. Akustiktavlor är en elegant och kreativ lösning för att förbättra ljudmiljön i ett rum. Absorbenterna genererar en bra ljudmiljö och bidrar därmed till en förbättrad hälsa respektive säkerhet på arbetsplatsen alternativt i hemmet. Något som bl.a. gynnar trivsel, prestationsförmåga och god hälsa.

Vi garanterar dig som kund att våra ljudabsorbenter är av absolut högsta kvalitet med avseende på ljuddämpning, brandsäkerhet och färgbeständighet. Genom att välja en akustiktavla åstadkommer du en bättre ljudmiljö som samtidigt skapar en vacker och behaglig tillvaro för dina ögon. Därmed är det slut på störande och skadliga ljud såsom maskinbuller, surrande kontorsapparater, slamrande bestick eller högljudda telefoner och kollegor.

Vi trycker din bild på en vertikal väggabsorbent från Ecophon. Absorbenten är tillverkad av 3:e generationens glasull där den exponerade ytan består av en glasfiberväv. Baksidan av absorbenten är belagd med en glasfiberfilt och kanterna är rakskurna och målade i vitt alternativt grått. Om så önskas kan akustikskivan levereras i en lackerad aluminumram i någon av kulörerna; grå, svart eller vit. Akustikskivan är anpassad för att enkelt kunna rengöras. Akustikskivan monteras mycket enkelt med hjälp av Krokfästen.

Beställ en ljudabsorbent med din egen bild på!

Är du möjligen intresserad av en personlig akustiktavla? Skicka då ett mail till e-postadressen info@undertaket.se. I mailet bifogar du den bild du vill skall pryda ljudabsorbenten, samt vilken storlek du önskar att akustiktavlan skall ha. Bilden skall helst inte vara större än 20 MB. Därefter kommer vår kundtjänst att kontakta dig med pris och fraktkostnad för din specifika tavla. Vid accepterande av priset sätter vi igång med produktionen av produkten. En personlig akustiktavla är en beställningsvara och levereras normalt inom 4 veckor.