Undertaket.se – en del av Akustikmontage i Borås AB

Webbutiken Undertaket.se startades i syfte att, på ett enkelt och säkert vis, möjliggöra försäljning av högkvalitativa akustiska produkter till både privatpersoner och företag via Internet. Trots att webbutiken först lanserades 2016 och således är relativt ung, så är montering och leverans av undertak, ljudabsorbenter, skärmväggar och akustiktryck absolut ingenting som är nytt för oss. Bakom webbutiken står nämligen företaget Akustikmontage i Borås AB. Ett byggnadsföretag grundat år 1984 och som under sina 38 år i byggnadsbranschen specialiserat sig på ljudabsorption, ljudisolering och bullerbekämpning. Detta medför att vi hunnit tillskansa oss stor kompetens och långvarig erfarenhet av undertaksentreprenader samt servicearbeten. Varje dag utför vi projekt på marknadens alla förekommande undertakstyper och inget jobb är varken för stort eller för litet för våra duktiga montörer.

Akustikmontage i Borås AB har ett bra och nära samarbete med samtliga av de marknadsledande undertaksleverantörerna och vi arbetar enbart med beprövade och godkända kvalitetsprodukter. Våra kunder är många och sträcker sig från privatpersoner samt mindre bygg- och fastighetsföretag, upp till riksbyggare. Vi utför också frekvent arbeten åt kommuner och landsting. Likaså hjälper vi restauranger, butiker, skolor, privata fastighetsägare och kontorsbaserade företag med att installera undertak, akustiktak och väggabsorbenter.

Vår målsättning är att skapa trivsamma och funktionella miljöer – för alla!

Vår målsättning är att det skall vara busenkelt att skapa god akustik i ett rum. Oavsett vad du har för tidigare erfarenhet och kunskap kring akustiska lösningar eller av att bygga generellt. Undertaket.se är framtaget för att på ett enkelt sätt möjliggöra för den stora allmänheten, privatperson som företag, att inhandla akustiska lösningar i absoluta toppklass. För att på så vis bredda en försäljning som tidigare i stor utsträckning enbart skett genom olika kontrakterande byggföretag. Du som kund skall alltså enkelt, smidigt och tryggt kunna klicka hem önskade produkter, som vi sedan levererar i rätt tid och till rätt pris. Till varje produkt har vi dessutom tagit fram tydliga schematiska monteringsanvisningar för att underlätta installationsprocessen.

 

Akustikmontage i Borås AB, Undertaket.se, Logotyp, Billiga undertak, Undertak på nätet, Webbutik, Webbshop